Indkøbs- og produktionschef til elektronikvirksomhed

NTP Technology, Gentofte
Opslået 14.6.2019

Vi er inde i en rivende udvikling og kan næsten ikke følge med, hvorfor vi udvider vores produktionsaktiviteter. Dette skyldes, at salget af vores produkter NTP Penta og DAD AX-serien er i voldsom vækst. Produkterne er banebrydende indenfor segmentet Audio-konvertering, signalbehandling m.m. og sælges globalt via vores forhandlernetværk til kunder indenfor broadcast, musik og filmproduktion.

Derfor har vi brug for dig til at styrke vores indkøb- og produktionsafdeling.
 
Du har erfaring med indkøb og produktion og besidder købmandskab. Du skal varetage indkøb, produktionsplanlægning og Supply Chain Management og vil derfor være en central person og en del af ledelsen.

Du får ansvaret for koordinering af en mindre montage- og testafdeling samt styring af vores Supply Chain fra ordre til leverancer. Heri indgår koordinering i forhold til vores EMS og mekanikleverandører samt generelt indkøb. Du vil samarbejde med salgsafdelingen omkring planlægning af produktion og ordrestyring, med produktionsafdelingen omkring produktionsplanlægning samt med bogholderiet i forhold til håndtering og bogføring af bilag.

Du har en relevant baggrund inden for produktionskoordinering, indkøb og planlægning i elektronikbranchen.

Du arbejder selvstændigt med ansvar for vores indkøbs- og produktionsaktiviteter og refererer til selskabets direktør.

Kompetencer

• Du er udadvendt og vant til at samarbejde med eksterne leverandører nationalt som internationalt
• Du har erfaring med Supply Chain Management og indkøb
• Du er struktureret og systematisk og kan bevare overblikket
• Du har sans for købmandskab
• Du er rutineret bruger af MSOffice samt har kendskab til gængse økonomisystemer
• Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale
• Du har erfaring fra en lignende stilling.

Du tilbydes en spændende stilling i en velkonsolideret virksomhed i vækst med dygtige kollegaer. Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og erfaring.

Yderligere oplysninger/fremsendelse af ansøgning
Matcher du et eller flere af ovenstående områder, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest på  produktion-indkob@ntp.dk.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om stillingen. Henvendelse foretages til direktør Mikael Vest på mail produktion-indkob@ntp.dk eller tlf. 45 96 88 80.


NTP Technology A/S og brandet DAD www.ntp.dk, www.digitalaudio.dk  er en del af Dan Technologies A/S, som er en efterspurgt teknologipartner for vores kunder og som beskæftiger sig med salg af løsninger indenfor broadcast og mediaindustrien samt high-end AV løsninger til større danske virksomheder og institutioner. Koncernen er en international koncern med ca. 155 medarbejdere som med hovedkontor i København koordinerer koncernenes globale aktiviteter. Koncernen har selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, England, Spanien, Portugal og Vietnam.


dbs-fb-icon-whitedbs-twitter-icon-whitedbs-yt-icon-white

ntp-icon-2 NTP Technology | Nybrovej 99 | 2820 Gentofte | Denmark |
Phone (+45) 45 96 88 80 | Fax (+45) 44 53 11 70 | Email: info@ntp.dk

WE COLLECT STATISTICS BY COOKIES TO IMPROVE THE USER EXPERIENCE.
READ MORE HERE
Accept cookies