FPGA udvikler til Pro Audio produkter

ntp-dad-careers-banner

FPGA udvikler til Pro Audio produkter

Har du interesse for ”den gode lyd”, og har du lyst til at designe og udvikle unikke audioprodukter til det top professionelle marked inden for broadcast, musik- og filmproduktion.

Arbejder du samtidigt systematisk, har sans for kvalitet og detaljer, og kan du indgå i et projekt fra planlægningsfasen til du har det færdige produkt i hånden, så tilbyder NTP Technology dig et af markedets mest spændende jobs.

Vi søger en FPGA udvikler med en solid og bred baggrund inden for FPGA design og programmering med lyst til at arbejde i et mindre og dynamisk team med udvikling af digital audio processering og audio over IP interfaces.

Brandet DAD-Digital Audio Denmark har gennem de senere år opnået international anerkendelse for at være markedets mest transparente analog og digital converter system med en uovertruffen lydkvalitet og niveau af fleksibilitet. Med funktionalitet specielt tilegnet nye immersive surround lydformater som Dolby Atmos - som er blevet et must have i alle de store blockbuster filmproduktioner, bliver vores produkter brugt i førende studier verden over fra Hollywood over Abby Road i London til Bollywood i Indien. 

NTP Technology har i mere end 3 årtier udviklet unikke kvalitetsprodukter til musik-, TV- og radio studier verden over, produkter der har sikret optimal funktionalitet, performance og optimal driftssikkerhed 24/7.


Opgaver

Processering og interfacing i FPGA er et afgørende element i den fortsatte udvikling af vore audioprodukter. 

Som FPGA udvikler deltager du i udviklingen af digital hardware og audio processering af audiosignaler i vores converter systemer. I den forbindelse vil du også blive involveret i at implementere audio over IP formater til distribution af realtids audio via Ethernet. 

Du indgår i samarbejde med et mindre softwareteam, og du kan se frem til en alsidig rolle, hvor du med snilde, opfindsomhed, kreativitet og stort engagement undersøger og arbejder med nye teknologier, samt videreudvikler på de eksisterende sammen med vort udviklingsteam i Gentofte.

En meget høj grad af brugertilfredshed er altafgørende for fastholdelse og udvikling af vor position i det internationale marked, og derfor lytter vi nøje til vore kunder, deres ønsker og behov i hele designfasen, hvorfor det er vigtigt at du også har øje for at omsætte dette i det praktiske arbejde.

Vi stræber efter at være på forkant med udviklingen i markedet ved hele tiden at arbejde med nye teknologier inden for brugersoftware samt IP baserede lydformater.


Baggrund 

Du har en solid baggrund i FPGA design og programmering. Du kan være en erfaren FPGA udvikler med en del år på bagen, eller en talentfuld nyuddannet men rutineret udvikler med interesse for at arbejde inden for vores spændende Pro Audio område og med fokus på høj kvalitet og de små detaljer.

Du har desuden følgende faglige kvalifikationer:

• Erfaring med VHDL eller Verilog programmering
• Erfaring med design af FPGA platforme
• Erfaring med digital hardware design 
• Du er interesseret i at udvikle FPGA platforme der indgår i tæt relation med produktets hardware og software
•Gerne kendskab eller erfaring med embedded programmering i C
• Generel interesse i musik- og audio teknologi er en fordel

Matcher du et eller flere af de ovenstående områder, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest.

For yderligere information er du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om stillingen. Henvendelse foretages til Direktør Mikael Vest på tlf. 4596 8882.

Ansøgning sendes til: udviklingsing@ntp.dk snarest muligt. 

NTP Technology A/S www.ntp.dk, og brandet DAD www.digitalaudio.dk. er en del af Dan Technologies koncernen der i alt beskæftiger 150 medarbejdere globalt inden for udvikling, salg og systemintegration af audio- og video løsninger.

dbs-fb-icon-whitedbs-twitter-icon-whitedbs-yt-icon-white

ntp-icon-2 NTP Technology | Nybrovej 99 | 2820 Gentofte | Denmark |
Phone (+45) 45 96 88 80 | Fax (+45) 44 53 11 70 | Email: info@ntp.dk

WE COLLECT STATISTICS BY COOKIES TO IMPROVE THE USER EXPERIENCE.
READ MORE HERE
Accept cookies