Softwareudvikler til Pro Audio produkter

ntp-dad-careers-banner

Softwareudvikler til Pro Audio produkter

Har du interesse for ”den gode lyd”, og har du lyst til at designe og udvikle unikke softwareløsninger til det topprofessionelle marked inden for broadcast, musik- og filmproduktion.

Arbejder du samtidigt selvstændigt og systematisk, har sans for kvalitet og detaljer, og kan du indgå i et projekt fra planlægningsfasen til du har den færdige løsning, så tilbyder NTP Technology dig et af markedets mest spændende jobs.

Vi søger en softwareudvikler med en solid og bred software baggrund, gode programmeringskompetencer, flair for brugervenlig softwaredesign på Windows og gerne også på Mac OS og IOS platforme og med lyst til at arbejde i et mindre og dynamisk team.

Brandet DAD-Digital Audio Denmark har gennem de senere år opnået international anerkendelse på markedet for uovertruffen lydkvalitet og niveau af fleksibilitet og brugervenlighed. Med funktionalitet blandt andet specielt tilegnet nye immersive surround lydformater som Dolby Atmos - som er blevet et must have i alle de store blockbuster filmproduktioner, bliver vores produkter brugt af lydteknikere i de førende studier verden over blandt andet Warner Brothers, Disney og Netflix i Hollywood over Abby Road i London til Bollywood i Indien. 

NTP Technology har i mere end 3 årtier udviklet unikke kvalitetsprodukter til musik-, TV- og radio studier verden over, produkter der har sikret optimal funktionalitet, performance og optimal driftssikkerhed 24/7.


Opgaver

Softwaredesign er et afgørende element i den fortsatte udvikling af vore audioprodukter. 

Som softwareudvikler deltager du i udviklingen af vores brugersoftware til Windows, Mac OS og mobile enheder samt evt. firmware til vores indlejrede enheder. Du indgår i samarbejde med et mindre software team og resten af udviklingsafdelingen, og du kan se frem til en alsidig rolle, hvor du måske også kan bigrage med projektstyring. Du har snilde, opfindsomhed, kreativitet og et stort engagement i at undersøge og arbejde med nye teknologier og opgaver, samt videreudvikle på de eksisterende sammen med vort udviklingsteam i Gentofte.

En meget høj grad af brugertilfredshed er altafgørende for fastholdelse og udvikling af vor position i det internationale marked, og derfor lytter vi nøje til vore kunder, deres ønsker og behov i hele designfasen, hvorfor det er vigtigt at du kan omsætte dette i det praktiske arbejde.

Vi stræber efter at være på forkant med udviklingen i markedet ved hele tiden at arbejde med nye teknologier inden for brugersoftware samt IP baserede lydformater.


Baggrund 

Du har en solid baggrund i software og gode programmeringskompetencer. Du kan være en erfaren softwareudvikler med en del år på bagen, eller en rutineret nyuddannet softwareudvikler med interesse for at arbejde inden for vores spændende Pro Audio område og med fokus på høj kvalitet og de små detaljer.

Du er rutineret i programmering i C and C++ og har interesse og forståelse for at udvikle software der indgår i tæt relation med produktets hardware. Du har derudover muligvis følgende yderligere faglige kvalifikationer:

• Erfaring med applikationsprogrammering til PC og gerne til MAC
• Erfaring med applikationsprogrammering til iOS og Android
• Erfaring som embedded software udvikler 
• Flair for brugervenlige software brugerflader og funktionalitet
• Måske har du interesse for projektstyring, Scrum mv.
• Generel interesse i musik- og audio teknologi er en fordel

Matcher du et eller flere af de ovenstående områder, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest.

For yderligere information er du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om stillingen. Henvendelse foretages til Direktør Mikael Vest på tlf. 4596 8882.

Ansøgning sendes til: udviklingsing@ntp.dk snarest muligt. 

NTP Technology A/S www.ntp.dk, og brandet DAD www.digitalaudio.dk. er en del af Dan Technologies koncernen der i alt beskæftiger 150 medarbejdere globalt inden for udvikling, salg og systemintegration af audio- og video løsninger.

dbs-fb-icon-whitedbs-twitter-icon-whitedbs-yt-icon-white

ntp-icon-2 NTP Technology | Nybrovej 99 | 2820 Gentofte | Denmark |
Phone (+45) 45 96 88 80 | Fax (+45) 44 53 11 70 | Email: info@ntp.dk

WE COLLECT STATISTICS BY COOKIES TO IMPROVE THE USER EXPERIENCE.
READ MORE HERE
Accept cookies