Softwareudvikler til Pro Audio produkter

ntp-dad-careers-banner

Softwareudvikler til Pro Audio produkter

Har du interesse for ”den gode lyd”, og har du lyst til at være en del at et team der udvikler unikke audioprodukter til det top-professionelle marked?

Arbejder du samtidigt systematisk, har sans for kvalitet og detaljerne, og kan du føre et projekt fra planlægningsfasen til du har det færdige produkt i hånden, så tilbyder NTP Technology dig et af markedets mest spændende jobs.

NTP Technology har i mere end 3 årtier udviklet unikke kvalitetsprodukter til Radio, TV og Filmstudier verden over, produkter der har sikret optimal funktionalitet, performance og optimal driftssikkerhed 24/7.

Brandet DAD-Digital Audio Denmark har gennem de senere år opnået international anerkendelse for at være markedets mest transparente A/D og D/A converter system med et uovertruffent niveau af fleksibilitet og interfacing muligheder specielt til immersive surround lydformater som Dolby Atmos,- som er blevet et must have i alle de store blockbuster filmproduktioner bl.a. i Hollywood


Opgaver

Software design er et afgørende element i den fortsatte udvikling af vore audioprodukter. 

Vi stræber efter at være på forkant med udviklingen og teknologierne i markedet ved hele tiden at investere i udviklingsaktiviteter.

En meget høj grad af brugertilfredshed er altafgørende for fastholdelse og udvikling af vor position i det internationale marked, og derfor lytter vi nøje til vore kunder, deres ønsker og behov i hele designfasen.

Som software udvikler deltager du i udviklingen af vores brugersoftware til Windows, OS X og mobile enheder samt vores indlejrede enheder. Du indgår i samarbejde med et mindre software team og resten af udviklingsafdelingen, og du kan se frem til en alsidig rolle, hvor du med snilde, opfindsomhed, kreativitet og stort engagement undersøger og arbejder med nye teknologier, samt videreudvikler på de eksisterende sammen med vort udviklingsteam i Gentofte.


Baggrund 

Du har en solid bred baggrund i software og gode programmeringskompetencer. Du kan være en erfaren softwareudvikler med en del år på bagen, eller en talentfuld nyuddannet softwareudvikler med interesse for at arbejde inden for vores spændende Pro Audio område og med fokus på høj kvalitet og de små detaljer.

Du har erfaring med programmering i C and C++ og har interesse og forståelse for at udvikle software der indgår i tæt relation med produktets hardware. Du har derudover muligvis følgende yderligere faglige kvalifikationer:

•Erfaring med applikationsprogrammering til PC og MAC
•Erfaring med applikationsprogrammering til IOS og Android
•Erfaring som embedded software udvikler 
•Flair for brugervenlige software brugerflader og funktionalitet
•Generel interesse i musik- og audio teknologi er en fordel

Matcher du et eller flere af de ovenstående områder ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest.

For yderligere information er du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om stillingen. Henvendelse foretages til Direktør Mikael Vest på tlf. 4596 8882.

Ansøgning sendes til: udviklingsing@ntp.dk snarest muligt. 

NTP Technology A/S www.ntp.dk, og brandet DAD www.digitalaudio.dk. er en del af Dan Technologies koncernen der i alt beskæftiger 150 medarbejdere globalt inden for udvikling, salg og systemintegration af audio- og video løsninger.

dbs-fb-icon-whitedbs-twitter-icon-whitedbs-yt-icon-white

ntp-icon-2 NTP Technology | Nybrovej 99 | 2820 Gentofte | Denmark |
Phone (+45) 45 96 88 80 | Fax (+45) 44 53 11 70 | Email: info@ntp.dk

WE COLLECT STATISTICS BY COOKIES TO IMPROVE THE USER EXPERIENCE.
READ MORE HERE
Accept cookies